Home

Cargon

 

Hoevers verzorgt niet alleen zendingen binnen EU landen, maar ver daarbuiten en zelfs wereldwijd. Dit wordt verzorgd door Cargon. Hoevers heeft hiermee een specialist binnen de groep en verzorgt daarmee vervoer van en naar alle bestemmingen die Hoevers niet tot haar specialisatiegebieden rekent.

 

Bij vervoer naar overige landen kunt u denken aan Zuid- en Oost-Europese landen, maar ook aan wereldwijde bestemmingen. Van de Verenigde Staten tot China. Cargon verzorgt luchtvrachten, zeevrachten, railvervoer, wegtransport, speciaal transport en containervervoer van en naar bestemmingen wereldwijd.

 

Vrachtdocumenten

 

U heeft de juiste vrachtdocumenten nodig om te vervoeren van en naar dergelijke gebieden. Wij ontzorgen u volledig en nemen u alles uit handen. Van het afwikkelen en opmaken van vrachtdocumenten tot de documenten voor import- en exportbestemmingen. Cargon heeft de mensen in huis om logistiek advies en begeleiding te bieden.

 

Douane-faciliteiten

 

Cargon richt zich op in- en uitgaande goederenstromen. Door onze jarenlange ervaring bieden we de meest efficiƫnte oplossing aan. Onze kennis, ervaring en netwerk komen ook van pas bij douane-afwikkeling. Cargon neemt u alles uit handen en zorgt voor inklaringen, T1-documenten en uitvoerdocumenten.