Multiservice

 

Hoevers heeft met Multi Service Arnhem een volwaardig truck service bedrijf. Multi Service Arnhem is het aangewezen bedrijf voor reparatie en onderhoud-, van lichte en zware bedrijfswagens en getrokken materieel. Dit gebeurd op een niet merk gebonden basis en betekent dat praktisch alle bedrijfswagens en getrokken materieel kunnen worden bediend.

 

Multi Service Arnhem is uniek in zijn soort. Binnen Hoevers opereert Multi Service Arnhem volledig zelfstandig en verzorgt ze niet alleen onderhoud en reparaties aan eigen materieel maar daarnaast ook aan andere logistieke dienstverleners uit de regio.

 

Reparatie en onderhoud

 

Multi Service Arnhem repareert en onderhoud heftrucks met een elektrische of verbrandingsmotor en verleent voor heftrucks een aparte haal- en brengservice. Ook voor reparatie en onderhoud aan trucks, bestelwagens en getrokken materieel zijn wij de juiste partner.

 

Keuringen

 

Certificeringen en keuringen zijn bepalend voor de staat van uw materieel. Multi Service Arnhem is volledig uitgerust voor allerhande keuringen, zoals APK keuringen, VeBIT veiligheidskeuring voor intern transportmaterieel en BTMS keuringen voor heftruckbatterijen.

 

Multi Service Arnhem heeft en biedt de volgende services:

 

  • Reparatie en onderhoud aan lichte en zware bedrijfswagens
  • Reparatie en onderhoud aan allerhande getrokken materieel
  • Verzorgt keuringen zoals: APK, VeBIT en BTMS
  • Geavanceerde diagnose- en testapparatuur
  • Tachograaf-ijkingen
  • Ervaren en gekwalificeerd technisch personeel